dilluns, 15 d’octubre del 2012

MISSATGE D'ADHESIÓ DEL P. ABAT DE MONTSERRAT



Aquest és el missatge d'adhesió al Fòrum, enviat pel P. Abat de Montserrat i que es va llegir a l'inici de les activitats del Fòrum, el dissabte 13 d'octubre. Diu així:

Benvolguts/des:

Em plau poder adreçar aquestes lletres a tots els participants al Primer Fòrum de Balsareny, que té lloc en aquesta localitat durant els dies 13 i 14 d'octubre de 2012 i que duu el suggerent títol de Les causes del bisbe Pere Casaldàliga.
La figura del bisbe Pere Casaldàliga ha estat per a mi una referència important ja que vaig tenir l'ocasió de ser-ne alumne i aprendre d'ell tant dels seus coneixements acadèmics com del seu testimoniatge humà i cristià.
La commemoració dels cinquanta anys de la inauguració del Concili Vaticà II i dels quaranta anys del ministeri episcopal del bisbe Pere Casaldàliga, són una molt bona ocasió per reflexionar i aprofundir en el camí de la nostra fe com a membres del Poble de Déu.
Desitjo que aquests dos dies de treball i de debat siguin fecunds i ens serveixin per aprofundir cada vegada més en els ensenyaments que ens ha llegat aquest gran esdeveniment per a l'Església que va ser el Concili Vaticà II.
Encomano en les meves pregàries sota l'esguard de Santa Maria de Montserrat la tasca d'aquest Primer Fòrum de Balsareny, mentre els faig arribar també la meva més cordial salutació.

                                                                                  Josep M. Soler




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada